Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kattovalaisin Vis Pliss SP

1281 sis.alv

Italialaista suupuhallettua Pliss-valaisinta valmistetaan viidessä eri lasivärissä. Kuvun sisällä oleva varjostin on silkkiä. Jos kattorasia ei ole toivomassanne ripustuskohdassa, tulee valaisimen mukana osa jolla virran voi ottaa ripustuskohtaa lähellä olevasta rasiasta. Valaisimen johdon pituus on lasiosan jälkeen 2 metriä. Lisätietoa myynnistä myynti@baltasar.fi puh. 040-5611006.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen Vis Pliss-valaisin. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan kotiovellesi. Kotimaan rahti ja polttimot eivät kuulu hintaan. Vinkkejä oikean lampun valintaan löydät sivulta lampputieto.fi.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kattovalaisin Vis Pliss SP

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen kattovalaisin Kattovalaisin Vis Pliss SP. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Jos haluat, suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään laajasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilan muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita samankaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme.
Mukaan olemme kelpuuttaneet vain korkeatasoisia design-valaisimia. Valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin. Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Valaisimen koko

, ,

Lasiväri

kristalli, harmaa, tumma amber, tumma ruskea, vanha vihreä

Valaisimen runko

,

Varjostin

Valonlahde

,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta