Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kattovalaisin Vis Armonia

17573156 sis.alv

Italialaisen Armonia valaisimen lasikupuja valmistetaan neljällä eri pintakuviolla. Lasivärivaihtoehtoja on myös saatavilla useita. Armonia mallistoon kuuluu kattovalaisimien lisäksi myös lampetteja. Tarvittaessa saat lisätietoa ja valokuvia muista valaisinversioista ottamalla yhteyttä myyntiin myynti@baltasar.fi puh. 040-5611006.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen Armonia kattovalaisin. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan kotiovellesi. Kotimaan rahti ja polttimot eivät kuulu hintaan. Vinkkejä oikean lampun valintaan löydät sivulta lampputieto.fi.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kattovalaisin Vis Armonia

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen kattovalaisin Vis Armonia. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Jos haluat, suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään laajasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilan muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita samankaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme.
Mukaan olemme kelpuuttaneet vain korkeatasoisia design-valaisimia. Valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin. Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Valaisimen koko

, ,

Lasivärit Ø49cm

CR/AM kirkas/amber, CR/CR kirkas/kirkas, FU/CR harmaa/amber, FU/CR harmaa/kirkas, TB/AM tumma ruskea/amber, TB/CR tumma ruskea/kirkas

Lasivärit 49x129cm ovaali

MC1 tumma amber/amber/harmaa/tumma ruskea, MC2 amber/kirkas/harmaa/harmaa, MC3 kirkas/kirkas/kirkas/kirkas

Valaisimen runko

,

Valonlahde

, ,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta