Design-valaisimet

Näytä kaikki

Seinävalaisin Vis Puppet Ring AP2

1029 sis.alv

Puppet- mallistoon kuuluu useita erikokoisia pyöreitä ja pitkänomaisia seinä- ja kattovalaisimia. Lisätietoa muista Puppet malleista löydät näiltä sivuilta.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen Puppet seinävalaisin. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotimaan rahti ja polttimot eivät kuulu hintaan. Vinkkejä oikean lampun valintaan löydät sivulta lampputieto.fi.

Tuotetunnus (SKU): VIS PUPPET RING AP2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Italialainen seinävalaisin Vis Puppet Ring AP2

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen Seinävalaisin Vis Puppet Ring AP2. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Haluatko apua valaisimen etsinnässä?

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Valaisimia ja niiden erilaisia variaatioita on tarjolla lukemattomia. Jos haluat, voi suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään runsaasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilassa olevat muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle sopivia valaisinvaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita toiveittesi kaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä puh. 040 5611 006 tai sähköpostitse


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme. Mukaan olemme kelpuuttaneet vain erityisen kauniita ja korkeatasoisia design-valaisimia. Edustamamme valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on lasihytissä suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin. Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Valaisinmalli

lasikuvut

suupuhallettu lasi: amber, kirkas, harmaa, himmeä valkoinen.

Valaisimen runko

Valonlahde

,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Saatat myös pitää...

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta