Design-valaisimet

Näytä kaikki

Seinävalaisin Pre 2054/AP ja 2055/AP

519605 sis.alv

Seinävalaisimien Pre 2054/AP, lev.40cm kork.8cm ja 2055/AP, lev. 24cm kork.27cm lasiosat on lasihytissä käsityönä valmistettua paksua Scavo-lasia, koristekuvio on meripihkansävyistä lasia ja metalliosat 24K kullalla päällystettyä messinkiä.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen seinävalaisin Pre 2054/AP. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan kotiovellesi.

Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Seinävalaisin Pre 2054/AP ja 2055/AP

Tilaa kotiisi korkeatasoinen seinävalaisin Pre 2054/AP tai 2055/AP. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Valaisin toimitetaan kotiovellesi.

Haluatko apua valaisimen etsinnässä?

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Valaisimia ja niiden erilaisia variaatioita on tarjolla lukemattomia. Jos haluat, voi suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään runsaasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilassa olevat muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle sopivia valaisinvaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita toiveittesi kaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä puh. 040 5611 006 tai sähköpostitse


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme. Mukaan olemme kelpuuttaneet vain erityisen kauniita ja korkeatasoisia design-valaisimia. Edustamamme valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on lasihytissä suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin.
Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta