Design-valaisimet

Näytä kaikki

Plafondi Vis Novecento

1741 sis.alv

Upea suupuhallettu Novecento-kristalliplafondi valmistetaan erityisellä rigadin-tekniikalla. Menetelmällä kristallikuvun pintaan saadaan aikaan kaunis ”pyörteinen” valoa heijastava pinta. Novecento-sarjaan kuuluu myös erikokoisia roikkuvia kattovalaisimia, sekä pöytä- ja lattiavalaisin. Näita valaisimia valmistetaan myös valkoisesta lasista. Lisätietoa myynnistä myynti@baltasar.fi puh. 040-5611006.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen plafondi Vis Novecento. Toimitusaika noin 4-5 viikkoa. Kotimaan rahti ja polttimot eivät kuulu hintaan. Vinkkejä oikean lampun valintaan löydät sivulta lampputieto.fi.

Tuotetunnus (SKU): VIS NOVECENTO PL Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Plafondi Vis Novecento

Tilaa korkeatasoinen plafondi Vis Novecento nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 4-5 viikkoa.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä valaisimia ja kattokruunuja Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita valaisimia kaikkiin kotisi tiloihin. Tarvitsetko mahdollisesti näyttävän design-valaisimen olohuoneeseen? Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä erilaiset kristallikruunut. Kirkasvalovalaisimella saat piristystä pimeisiin iltoihin ja näyttävällä kattokruunulla saat sisustuksestasi juhlallisen. Verkkokaupastamme löydät valaisimet kotisi jokaiseen huoneeseen! Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä ja valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita lukemattomia. Nettisivuillamme olevissa kuvissa näet joitain vaihtoehtoja runsaasta valaisinvalikoimastamme.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Nettisivuillamme on esillä vain osa toimittajiemme valmistamista tuotteista. Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelijamme ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme.
Mukaan olemme kelpuuttaneet vain korkeatasoisia design-valaisimia. Valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin. Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Valaisimen koko

Valaisimen runko

Valonlahde

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta