Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kristallivalaisin HAR Jewel Kite

25433482 sis.alv

Jewel Kite-valaisimen kristallikukat voit valita useasta eri värivaihtoehdosta. Valaisimen runko on muotoiltu käsin kahdesta yhteenkierretystä ø3mm teräsputkesta. Valaisimen korkeus on säädettävissä, johto max 2m. Lisätietoa vaihtoehdoista saat myynnistä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): HAR JEWEL KITE Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kristallikruunu Jewel Sky

Tilaa korkeatasoinen kristallivalaisin HAR Jewel Kite nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 2–3 viikkoa.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä valaisimia ja kattokruunuja Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita valaisimia kaikkiin kotisi tiloihin. Tarvitsetko mahdollisesti näyttävän design-valaisimen olohuoneeseen? Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä erilaiset kristallikruunut. Kirkasvalovalaisimella saat piristystä pimeisiin iltoihin ja näyttävällä kattokruunulla saat sisustuksestasi juhlallisen. Verkkokaupastamme löydät valaisimet kotisi jokaiseen huoneeseen! Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä ja valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita lukemattomia. Nettisivuillamme olevissa kuvissa näet joitain vaihtoehtoja runsaasta valaisinvalikoimastamme.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Nettisivuillamme on esillä vain osa toimittajiemme valmistamista tuotteista. Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelijamme ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta