Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kristallikruunu Jewel Chandelier

24373154 sis.alv

Jewel-sarjaan kuuluu useita erikokoisia- ja muotoisia kristallivalaisimia. Valaisimen runko on taivutettu käsin kahdesta ø3mm ruostumattomasta teräsputkesta. Kristallikukkia on saatavilla usean värisiä. Valaisimen korkeus valmistetaan tilaajan toiveen mukaan. Lisätietoa mallistosta saat myynnistä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): HAR JEWEL CHANDELIER Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kristallikruunu Jewel Chandelier

Tilaa korkeatasoinen kristallikruunu Jewel Chandelier nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 2–3 viikkoa. Tavaratoimitukset kotiovelle.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä valaisimia ja kattokruunuja Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita valaisimia kaikkiin kotisi tiloihin. Tarvitsetko mahdollisesti näyttävän design-valaisimen olohuoneeseen? Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä erilaiset kristallikruunut. Kirkasvalovalaisimella saat piristystä pimeisiin iltoihin ja näyttävällä kattokruunulla saat sisustuksestasi juhlallisen. Verkkokaupastamme löydät valaisimet kotisi jokaiseen huoneeseen! Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä ja valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita lukemattomia. Nettisivuillamme olevissa kuvissa näet joitain vaihtoehtoja runsaasta valaisinvalikoimastamme.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Nettisivuillamme on esillä vain osa toimittajiemme valmistamista tuotteista. Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelijamme ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta