Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kristallikruunu HAR Crystal

11921841 sis.alv

Crystal-sarjaan kuuluu useita erilaisia valaisimia, myös kaksi seinälle kiinnitettävää mallia. Valaisimen runko on taivutettu käsin 3mm ruostumattomasta teräsputkesta. Kristallikukat voi tilata myös värillisinä. Useita värivaihtoehtoja. Lisätietoa muista malliston valaisimista saat myynnistä.

Tuotetunnus (SKU): HAR CRYSTAL Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kristallikruunu HAR Crystal

Tilaa korkeatasoinen kristallikruunu HAR Crystal nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 2–3 viikkoa.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä valaisimia ja kattokruunuja Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita valaisimia kaikkiin kotisi tiloihin. Tarvitsetko mahdollisesti näyttävän design-valaisimen olohuoneeseen? Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä erilaiset kristallikruunut. Kirkasvalovalaisimella saat piristystä pimeisiin iltoihin ja näyttävällä kattokruunulla saat sisustuksestasi juhlallisen. Verkkokaupastamme löydät valaisimet kotisi jokaiseen huoneeseen! Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä ja valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita lukemattomia. Nettisivuillamme olevissa kuvissa näet joitain vaihtoehtoja runsaasta valaisinvalikoimastamme.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Nettisivuillamme on esillä vain osa toimittajiemme valmistamista tuotteista. Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelijamme ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Valaisimen koko

, , ,

Valaisimen runko

Johdon pituus

Valonlahde

, ,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta