Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kristallikruunu Vis Giogali 3D

8671641 sis.alv

Vis Giogali-valaisimien kristallilenkit on valmistettu käsityönä. Metalliosat on kromattu. Valaisimia valmistetaan myös asiakkaan mittatoiveiden mukaan.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen kristallikruunu Vis Giogali 3D. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotimaan rahti ja polttimot eivät kuulu hintaan. Vinkkejä oikean lampun valintaan löydät sivulta lampputieto.fi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): VIS GIOGALI 3D Osastot: , Avainsanat tuotteelle
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kristallikruunu Vis Giogali 3D

Tilaa korkeatasoinen kristallikruunu Vis Giogali 3D nyt verkkokaupastamme, toimitusaika 2–3 viikkoa. Tavaratoimitukset kotiovelle.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä valaisimia ja kattokruunuja Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita valaisimia kaikkiin kotisi tiloihin. Tarvitsetko mahdollisesti näyttävän design-valaisimen olohuoneeseen? Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä erilaiset kristallikruunut. Kirkasvalovalaisimella saat piristystä pimeisiin iltoihin ja näyttävällä kattokruunulla saat sisustuksestasi juhlallisen. Verkkokaupastamme löydät valaisimet kotisi jokaiseen huoneeseen! Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä ja valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita lukemattomia. Nettisivuillamme olevissa kuvissa näet joitain vaihtoehtoja runsaasta valaisinvalikoimastamme.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Nettisivuillamme on esillä vain osa toimittajiemme valmistamista tuotteista. Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelijamme ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Valaisimen koko

, ,

Valaisimen runko

Johdon pituus

Valonlahde

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta