Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kattovalaisin Vis Spirit

521671 sis.alv

Kattovalaisin Vis Spirit on suupuhallettua lasia. Käsityönä lasihytissä valmistettua valaisinta saa kiiltävän valkoisena sekä kirkkaana. Kokonaiskorkeus 147cm. Valaisimen saa myös 3m pitkällä sähköjohdolla. Erikoispitkä johto ratkaisee valaisimen asennuskohdasta kauempana sijaitsevan kattorasian ongelman. Spirit valaisimesta on saatavilla myös matalampi lasikupu (korkeus 16cm). Kysy myynnistä lisätietoa muista Spirit valaisimista.

Tilaa kotiisi kaunis italialainen Spirit-kattovalaisin. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kotimaan rahti ei kuulu hintaan.

Poista
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kattovalaisin Vis Spirit

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen kattovalaisin Kattovalaisin Vis Spirit. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Valaisin toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suunnitteluapua veloituksetta

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Jos haluat, suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään laajasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilan muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita samankaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Italialaisilta toimittajiltamme löytyy myös iso valikoima erilaisia korkeatasoisia ja kauniita huonekaluja, kuten moderneja ja klassisia pöytiä ja tuoleja. Valikoimissa on myös upeita käsityönä valmistettuja lipastoja, kaapistoja ja vitriinejä, sekä kauniita pienhuonekaluja esimerkiksi eteiseen. Vaativalle sisustajalle löytyy vaihtoehtoja. Jos haluat, suunnittelija laatii lähettämiesi kuvien perusteella sinulle ehdotuksen useamman kalusteen kokonaisuudesta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme.
Mukaan olemme kelpuuttaneet vain korkeatasoisia design-valaisimia. Valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin. Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Lasikuvut

,

Valonlahde

,

Valmistusmaa

Toimitusaika

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!