Design-valaisimet

Näytä kaikki

Kattovalaisin HAR Snowball / Murrini

11771420 sis.alv

Valaisimesta on saatavilla useita kokovaihtoehtoja suupuhalletuilla valkoisilla tai värillisillä Murano-lasikuvuilla. Valaisimen runko on käsityönä muotoiltua ø3mm teräsputkea. Sarjaan kuuluu myös seinä-, pöytä- ja lattiavalaisin. Lisätietoa vaihtoehdoista myynnistä.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen kattovalaisin HAR Snowball / Murrini. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Poista
Toimitukset kotiovelleToimitukset kotiovelle

Kattovalaisin HAR Snowball / Murrini

Tilaa kotiisi korkeatasoinen kattovalaisin HAR Snowball / Murrini. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Haluatko apua valaisimen etsinnässä?

Nettisivuillamme on esillä vain osa runsaasta design-valaisin valikoimastamme. Valaisimia ja niiden erilaisia variaatioita on tarjolla lukemattomia. Jos haluat, voi suunnittelijamme Tuire Hämäläinen auttaa sinua löytämään runsaasta valaisinvalikoimasta juuri sen oikean valaisimen.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta etsit. Kuvaa myös tilassa olevat muut valaisimet, jotta suunnittelija voi huomioida ne ehdotuksessaan. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi, suunnittelija ehdottaa sinulle sopivia valaisinvaihtoehtoja. Saat myös linkin kansioon johon on koottu muita toiveittesi kaltaisia valaisimia. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä puh. 040 5611 006 tai sähköpostitse


Olemme ylpeitä valaisinkokoelmastamme. Mukaan olemme kelpuuttaneet vain erityisen kauniita ja korkeatasoisia design-valaisimia. Edustamamme valaisimet tulevat usealta eri italialaiselta valmistajalta. Tarjolla on myös valaisinmallistot Hollannista ja Tšekistä.

Mallistot koostuvat pääosin erilaisista lasivalaisimista. Valaisimien lasiosat on lasihytissä suupuhallettua taidelasia tai hiottua kristallia. Tyyliltään valaisimia löytyy nykyaikaisista perinteisiin.
Useimmilta valmistajilta kattokruunu tai kattovalaisin onnistuu tilata valmiiksi oikean korkuisena. Valaisinvalmistajien kokoelmista löytyy myös muita kuin lasivalaisimia.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsityönä tehtyjä design-valaisimia kaikkiin kodin tiloihin: kattovalaisimet, kristallikruunut, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit ja seinävalaisimet.

Valaisimen koko

, ,

Valaisimen runko

Valonlahde

Valmistusmaa

Toimitusaika

Laadukkaat design-valaisimet Italiasta